MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Kaspersky korumayı duraklattığım zaman açılıyor güvenlik duvarından onayı verdim güvenilir diye. Ama yok düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Kaspersky korumayı duraklattığım zaman açılıyor güvenlik duvarından onayı verdim güvenilir diye. Ama yok düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Microsoft Defender internete bağlı olduğu sürece çoğu programdan iyi çalışıyor. Kaspersky programını satın almadıysan, tavsiyem 3. parti yazılımların ücretsiz korumaları ile kendinizi yormamandan yana.
Microsoft Defender internete bağlı olduğu sürece çoğu programdan iyi çalışıyor. Kaspersky programını satın almadıysan, tavsiyem 3. parti yazılımların ücretsiz korumaları ile kendinizi yormamandan yana.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 MertTR12 dedi: Kaspersky korumayı duraklattığım zaman açılıyor güvenlik duvarından onayı verdim güvenilir diye. Ama yok düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1482018 Genişletmek için tıkla... Uygulama denetimi ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kısıtlamalı grupta olabilir.
MertTR12 dedi: Kaspersky korumayı duraklattığım zaman açılıyor güvenlik duvarından onayı verdim güvenilir diye. Ama yok düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1482018 Genişletmek için tıkla... Uygulama denetimi ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kısıtlamalı grupta olabilir.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Fıratt10 dedi: Uygulama denetimi ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kısıtlamalı grupta olabilir. Genişletmek için tıkla... Denetim ayarlarında soru işareti vardı yeşil tık yaptım passe ait olan bütün programlara ama olmuyor windows defendera dönüş zamanı geldi. Çözüm: Kaspersky silip tekrar kurdum çoğu program açılmıyordu düzeldi. Son düzenleme: 13 Ağustos 2022
Fıratt10 dedi: Uygulama denetimi ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kısıtlamalı grupta olabilir. Genişletmek için tıkla... Denetim ayarlarında soru işareti vardı yeşil tık yaptım passe ait olan bütün programlara ama olmuyor windows defendera dönüş zamanı geldi. Çözüm: Kaspersky silip tekrar kurdum çoğu program açılmıyordu düzeldi.