Kaspersky yapay zeka nedir?

MashroomWar

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açtığımda Kaspersky güvenlik sekmesinin yanında yapay zeka yazdığını gördüm yeni bir güncelleme var sandım ama internette böyle bir şey göremedim ve 2 arkadaşımada sordum ama onlarda gözükmüyordu sizce nedir?

Dosya Ekleri

• görsel_2026-02-06_143332543.png
    görsel_2026-02-06_143332543.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 48
Evet, bu entegrasyon son güncelleme ile birlikte sunuldu. Eğer arkadaşlarınız ile farklı planlar kullanıyorsanız onlar bu yüzden yapa zeka özelliklerinden yararlanamıyor olabilirler.

Kaspersky yapay zekayı cihazınız içinde lokal kötü yazılım tespitini iyileştirme, veritabanlarını genişletme ve internetteki trend virüsleri tespit etme, gerçek zamanlı koruma içgörüleri gibi bir çok alanda kullanılıyor. Geleneksel standart ve statik algoritmalar yerine yapay zeka destekli dinamik bir güvenliğe sahip olmanızı sağlıyor.

Şu anda sizin de görebileceğiniz üzere Kaspersky Premium koruma bileşenlerinin bir çoğu yapay zeka etiketi bulunduruyor. Bu etikete sahip koruma bileşenleri yeni yapay zeka entegrasyonundan yararlanıyor.

Konuşma botu olarak kullanılır genelde yapay zeka ama Kaspersky çözülmüş kaynak kodu mesela obfuscate olmamış go virüsünü çözmede kullandığını gördüm. Gayet iyi bu konu da, yanlış pozitif de verebiliyor ama. Voodoshield yapımcısı dahi bunu kullanıyor ama ben kaldırmıştım çünkü lokal çözümlerde hiç iyi bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı