Kaspersky yüklü iken farklı AV ile taratmak

0tac

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, hem tarama yapmak için hem de tam zamanlı koruma için Kaspersky kullanıyorum. Dün bilgisayarı termal macun değiştirmesi ve temizlemesi için bilgisayarcıya gönderdim. Bilgisayarı uzun süredir kullanmıyordum ama şimdi kullanmaya başlayınca virüs olabilir mi diye düşündüm. Şu anda Kaspersky ile taratıyorum ama işimi tek Anti-Virüs'e bırakmak istemiyorum. Kaspersky dışında; BitDefender, ESET, Malwarebytes ile taratsam ama bu uygulamaların tam zamanlı korumasını açmasam sorun olur mu? Sadece tarama yapacağım.

Korumalar açık olmadığı sürece sorun olmaz dediğiniz gibi ayrıca hepsiyle aynı anda tarama yapmayın. MBAM ve Kaspersky zaten tarama için yeterlidir.

Korumalar açık olmadığı sürece sorun olmaz dediğiniz gibi ayrıca hepsiyle aynı anda tarama yapmayın. MBAM ve Kaspersky zaten tarama için yeterlidir.
O zaman kurup taratayım mı sırayla?

O zaman kurup taratayım mı sırayla?
Ben gerek görmüyorum ama isterseniz evet. MBAM tek başına tarama için fazlasıyla yeterli. Kaspersky ve BitDefender da (aralarından biri) koruma için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…