Kaspersky'a ne kadar güvenilmeli?

Woonzy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Merhaba, son 2 aydır virüs yüzünden kafam çok karışık. Şu an Kaspersky Premium üyeliğim var. Tam tarama yaptım tehdit yok dedi, sizce ne kadar güvenmeliyim?

İlla tehdit yok deyince tehdit olmama anlamına gelmiyor. Biraz daha doğru sonuç için diğer güvenlik yazılımlarıyla tarama yapın.

Kaspersky'a da güvenemeyecekseniz tavsiyem bilgisayarı söküp camdan aşağı atın. Bir şey olmaz. Kaspersky şu anda Online tarama yapan en iyi antivirüslerden biridir.

Bence aşırı güven. Bilgisayarımda bulamadığı virüs yok. Defender ile sorunlar yaşıyorum Kaspersky ilaç gibi geldi.

Malwarebytes, ESET ve HitmanPro deneyin, 3 antivirüs'te çok iyidir, bunlarda virüs yok diyorsa siz abartıyor olabilirsiniz ayrıca dosyaları indirmeden önce VirusTotal'den taratabilirsiniz.

Merhaba, son 2 aydır virüs yüzünden kafam çok karışık. Şu an Kaspersky Premium üyeliğim var. Tam tarama yaptım tehdit yok dedi, sizce ne kadar güvenmeliyim?
Bilgisayarınızda sizi tedirgin eden bir durum mu var ? Güveni neden sorguladınız ? Dikkatli olmak gerek fakat bahsi geçen program başarılıdır.

Ayrıca Eset tavsiye ederim.

Hiç birisine tam anlamı ile güven olmaz.
Öyle bir güven sorununuz var ise Linux kullanın. O bile ne kadar güvenli tartışılır.

En iyisi yaylalara çıkmak, offline yaşamak.

Neden bu kadar endişeleniyorsunuz? Zararlı olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?

Lisansınız varsa halihazırda, değiştirmek için bir sebep yok. Sonuç olarak koruma oranlarında dibi görmedi.

Neden bu kadar endişeleniyorsunuz? Zararlı olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?

Lisansınız varsa halihazırda, değiştirmek için bir sebep yok. Sonuç olarak koruma oranlarında dibi görmedi.
Tik oldu resmen hocam, normal gezerken bile format atasım geliyor.

Tik oldu resmen hocam, normal gezerken bile format atasım geliyor.
Kurtulmalısınız bundan, böyle bilgisayar kullanılmaz. Benim önüme günde 40 defa Kaspersky uyarı çıkarıyor ESET uyarı çıkarıyor işim gereği. Benim o zaman damardan format serumu almam lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…