Kaspersky'a zam gelir mi?

720718

Centipat
Kaspersky'ın aylığını ben 700-800 TL filan sanıyordum en üst seviye yıllığı 165 TL imiş. Sevinçte kafayı yiyeceğim bir de adamlar indirim yapıyor hala çok cömert insanlar. Fakat her şeye zam geliyor 2 hafta içinde Kaspersky'a da zam gelir mi sizce? Bir de biraz saçma olacak ama kaspersk alırken kredi kartı yazarsam sıkıntı oluşma riski çok yok değil mi?

2 hafta içinde geleceğini sanmam, kredi kartı ile tek sıkıntın 1 yıl sonra zam gelirse ve sen iptal etmeyi unutursan Max o sıkıntı olur.

Alacaksanız beklemeyin alın. Son yıllarda zam gelmeyen bir şey kalmadı zaten. Kredi kartı konusunda sorun olmaz ayrıca. Çalınma vs. gibi bir durum söz konusu değil.

2 hafta içinde geleceğini sanmam, kredi kartı ile tek sıkıntın 1 yıl sonra zam gelirse ve sen iptal etmeyi unutursan Max o sıkıntı olur.
Valla annem babamdan para alıp biriktirebilirim 2 hafta içinde. Direkt alırım ya gerçekten inanılmaz beğeniyorum birde plus versiyonu beni benden alır. 75 TL daha ihtiyacım var

Sanal kartla alırsa unutsa da sorun değil ondan sonra Kaspersky düşünsün

Vallahi annem babamdan para alıp biriktirebilirim 2 hafta içinde. Direkt alırım ya gerçekten inanılmaz beğeniyorum bir de Plus versiyonu beni benden alır. 75 TL daha ihtiyacım var

Aslında bilinçli bir kullanıcı isen almana pek gerek yok, para biriktirip bütün paran ile alman seni zorlayacaksa almayabilirsin. Karar senin.

Alacaksanız beklemeyin alın. Son yıllarda zam gelmeyen bir şey kalmadı zaten. Kredi kartı konusunda sorun olmaz ayrıca. Çalınma vs. gibi bir durum söz konusu değil.
Valla yarın alsam iyi olur gibime geliyor. 1-2 Gün içinde alacağım. Şansıma zam geleceğini hissediyorum.
Sanal kartla alırsa unutsa da sorun değil ondan sonra Kaspersky düşünsün
Zaten öyle yaparım internet alışverişlerinde. Tek sıkıntı karta para aktarmak nakit para yok işler karışık biraz .d

Aslında bilinçli bir kullanıcı isen almana pek gerek yok, para biriktirip bütün paran ile alman seni zorlayacaksa almayabilirsin. Karar senin.
Bugün trojan yedim bütün dosyalar zarar gördü format attım 1 saat önce. Sen düşün yani

Valla annem babamdan para alıp biriktirebilirim 2 hafta içinde. Direkt alırım ya gerçekten inanılmaz beğeniyorum birde plus versiyonu beni benden alır. 75 TL daha ihtiyacım var

Bu nasıl bir virüs programı aşkıymış Norton 360 da baya ucuz, Oyuncular İçin Norton 360 Full koruma paketi 1 yıllık 119 TL mesela. Ben onu aldım gayet memnunum.

Bu nasıl bir virüs programı aşkıymış Norton 360 da baya ucuz, Oyuncular İçin Norton 360 Full koruma paketi 1 yıllık 119 TL mesela. Ben onu aldım gayet memnunum.
Hocam esetin fiyatları çok pahalıydı ondan beri tüm antivirüsleri öyle sanıyordum. Norton 360 bedava kuponu bendede var da kaybettim heralde monster notebook vermişti.

Bu nasıl bir virüs programı aşkıymış Norton 360 da bayağı ucuz, Oyuncular İçin Norton 360 Full koruma paketi 1 yıllık 119 TL mesela. Ben onu aldım gayet memnunum.

Norton 360, Kaspersky kadar iyi değil. Kaspersky dengi olarak BitDefender var oda daha pahalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…