Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 11 Temmuz 2022 #11 Fıratt10 dedi: Şimdi kurup taratacağım. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB BitDefender tam tarama bitti. Sistem temiz. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçiniz rahat değilse ESET ile tarama yapabilirsiniz.
Fıratt10 dedi: Şimdi kurup taratacağım. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB BitDefender tam tarama bitti. Sistem temiz. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçiniz rahat değilse ESET ile tarama yapabilirsiniz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 Araseksi dedi: O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçiniz rahat değilse ESET ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ESET Online scanner tam tarama yapıyorum şu an. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB ESET Online scanner tam tarama bitti. Sistem temiz. Son düzenleme: 11 Temmuz 2022
Araseksi dedi: O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. İçiniz rahat değilse ESET ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ESET Online scanner tam tarama yapıyorum şu an. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB ESET Online scanner tam tarama bitti. Sistem temiz.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 11 Temmuz 2022 #13 Fıratt10 dedi: ESET Online scanner tam tarama yapıyorum şu an. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB ESET Online scanner tam tarama bitti. Sistem temiz. Genişletmek için tıkla... O zaman zararlı yazılım olacağını sanmıyorum.
Fıratt10 dedi: ESET Online scanner tam tarama yapıyorum şu an. @Araseksi @Dutchman @B 52 Stratofortress @HalimFB ESET Online scanner tam tarama bitti. Sistem temiz. Genişletmek için tıkla... O zaman zararlı yazılım olacağını sanmıyorum.