Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor.
Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2020 #2 Aeronight dedi: Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor. Eki Görüntüle 767413 Eki Görüntüle 767414 Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow komutunu girin.
Aeronight dedi: Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor. Eki Görüntüle 767413 Eki Görüntüle 767414 Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow komutunu girin.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 Benim ki de bozulmustu Kaspersky'den sonra SFC scannow yapinca düzeldi. körbiginar dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow komutunu girin. Genişletmek için tıkla...
Benim ki de bozulmustu Kaspersky'den sonra SFC scannow yapinca düzeldi. körbiginar dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp SFC /scannow komutunu girin. Genişletmek için tıkla...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2020 #4 Sorun bitmiyorrr dedi: Benim ki de bozulmustu Kaspersky'den sonra SFC scannow yapinca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 10'un en işe yarar özelliği bu ve DISM komutları.
Sorun bitmiyorrr dedi: Benim ki de bozulmustu Kaspersky'den sonra SFC scannow yapinca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırım Windows 10'un en işe yarar özelliği bu ve DISM komutları.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #5 Aeronight dedi: Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor. Eki Görüntüle 767413 Eki Görüntüle 767414 Genişletmek için tıkla... Başka bir antivirüs yüklersen geçer. İstemiyorsan yönetici CMD açıp sfc /scannow komutunu yaz. @24099
Aeronight dedi: Technopat Sosyal'de görüp güvendim ve yükledim. Kaspersky'dan memnun kalmadım ve sildim. Ama artık Windows Defender çalışmıyor. Eki Görüntüle 767413 Eki Görüntüle 767414 Genişletmek için tıkla... Başka bir antivirüs yüklersen geçer. İstemiyorsan yönetici CMD açıp sfc /scannow komutunu yaz. @24099
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #6 Teşekkürler düzeldi ama kısmen. Herhangi bir tarama yapamıyorum. Defender Control yükledim düzeltmek için defender hizmeti bulunamadı diyor. Defender penceresinden ise hiçbir şey açamıyorum.
Teşekkürler düzeldi ama kısmen. Herhangi bir tarama yapamıyorum. Defender Control yükledim düzeltmek için defender hizmeti bulunamadı diyor. Defender penceresinden ise hiçbir şey açamıyorum.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.685 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Aralık 2020 #7 Hizmetlerde Defender olacak. Onu aç, ve otomatik yap.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #8 Herhangi bir değiştirme yapamıyorum.