davtbagc Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #11 Fıratt10 dedi: Bir de Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım bir sorun yok. Fıratt10 dedi: Bir de Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor. Dosya Ekleri resim_2022-06-11_153021318.png 20,5 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 11 Haziran 2022
Fıratt10 dedi: Bir de Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım bir sorun yok. Fıratt10 dedi: Bir de Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #12 davtbagc dedi: Yaptım bir sorun yok. Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Kötü Amaçlı Yazılım olup olmadığı tam belli değil Doğruluk:Kısmen diyor ve heur diyor.
davtbagc dedi: Yaptım bir sorun yok. Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Kötü Amaçlı Yazılım olup olmadığı tam belli değil Doğruluk:Kısmen diyor ve heur diyor.
davtbagc Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #13 Fıratt10 dedi: Kötü amaçlı yazılım olup olmadığı tam belli değil doğruluk: Kısmen diyor ve heur diyor. Genişletmek için tıkla... Yanı sıkıntı yok değil mi hocam.
Fıratt10 dedi: Kötü amaçlı yazılım olup olmadığı tam belli değil doğruluk: Kısmen diyor ve heur diyor. Genişletmek için tıkla... Yanı sıkıntı yok değil mi hocam.
faruk212 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #14 davtbagc dedi: Yaptım bir sorun yok. Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Zararlı yazılımının değil reklam yazılımının bulaşmasını engellemiş. Bu girdiğiniz herhangi bir sitedeki reklamlardan ya da bazı eklentilerinizden kaynaklı olabilir.
davtbagc dedi: Yaptım bir sorun yok. Ayrıca hiçbir şey indirmeme rağmen böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Zararlı yazılımının değil reklam yazılımının bulaşmasını engellemiş. Bu girdiğiniz herhangi bir sitedeki reklamlardan ya da bazı eklentilerinizden kaynaklı olabilir.