Kaspersky'ın deneme sürümüne para verilmezse Free'ye geçer mi?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben şu ana kadar pek çok av yi uzun ya da kısa sureler denedim. En uzun süre ESET kullandim şu ana kadar. Ama ESET'te para veremeyeceğim için sürekli e-posta bugu ile kullandigimdan dolayi 30 gunde bir sil yükle mail degis yapmam gerekiyordu. Sonra bu işten sıkılıp Comodo is e geçtim. Comodo Türk av o yönüyle gururlandiriyor ama çok fazla bilinmediği için fazla güven verdigini soyleyemem. Kaspersky Free kullanmayi dusunuyorum tekrardan onun yerine. Ama Kaspersky indirince 30 günlük deneme surumu veriyor o süreden sonra para vermezsem Free versiyona geçer mi? Hatta aklımda önceden forumda açılan Kaspersky Total 90 gün lisans alma rehberini kullanmak var. Acaba bu sürekli kullanılabiliyor mu?

Comodo gayet de fazla biliniyor ve güven vericidir. Kaspersky deneme sürümü sonrası kaldırıp Free sürümünü kurabilirsin.

Kaldırmak zorunda miyim? Yoksa deneme surumu sonrasi yukseltmedigim icin otomatik Free versiyona gecer mi?

Comodo biliniyor olabilir, tekrardan söyleyeyim Türk yapimi av oldugu icin gurur veriyor. Ama Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes gibi globalde kendini kanitlamis, ödüller almis, testlerde zirvelerde olan programlar varken tercih edilmiyor.

Kaldırman gerekir, otomatik geçmez.

Teste yönetim kurulu kararı ile katılmadılar. Testlerde öncelikli yerlere konumlandırılması için para istediklerini belirtti o güvendiğin test firmalar. Comodo da katılmama kararı aldı.

Dünya çapında 85 milyonun üzerinde bilgisayar kullanıcısı tarafından Comodo PC güvenlik yazılım yüklemesi
600,000’in üzerinde kurumsal müşteri ve 8,000 global partner

Peki ben önceden ya kendi ana gmailimle ya da gecici bir mail ile Kaspersky 30 gunluk deneme kullanmistim hangisi hatirlamiyorum. Resmi sitesinden tekrar indirsem ana gmailimle mykaspersky hesabı açıp o hesapla Kaspersky girmeyi denesem Free kullanabilir miyim? Yani ara sıra crack, Torrent vb pek cok şey indirebiliyorum. Windows Defender'in normalde de yettiğini düşünmüyorum. Duruma göre ekonomik durumumda yeterse almayi dusunmuyor degilim Kaspersky Premium versiyonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…