Kaspersky'ın tespit ettiği NVIDIA'nın Microsoft'un dosyaları virüslü müdür?

Westley

Femtopat
Daha fazla  
Valorant oynarken bir anda karşıma virüs şeyi çıktı. Ben de sil dedim, sildi. PC restart attı, atarken de error verdi. Ondan sonra tarattım, 5 tane şey sildi. Ondan sonra tarattım, bir şey bulamadı. Bir daha tarattığımda virüs buldu, heur trojan virüsü ama bulduğu virüs NVIDIA'daydı. O sırada sürücü güncelliyordu, güncellemeden önce yoktu sonra oldu ve aynı dosyaları silmiş ve sildiği sırada Overwolf ve NVIDIA'da aynı dosyalar silinmiş. Bu virüs olabilir mi?

görsel_2025-11-17_212123111.png

Valorant oynarken bir anda karşıma virüs şeyi çıktı. Ben de sil dedim, sildi. PC restart attı, atarken de error verdi. Ondan sonra tarattım, 5 tane şey sildi. Ondan sonra tarattım, bir şey bulamadı. Bir daha tarattığımda virüs buldu, heur trojan virüsü ama bulduğu virüs NVIDIA'daydı. O sırada sürücü güncelliyordu, güncellemeden önce yoktu sonra oldu ve aynı dosyaları silmiş ve sildiği sırada overwolf ve NVIDIA'da aynı dosyalar silinmiş. Bu virüs olabilir mi?

Eki Görüntüle 2606396

Sürücüleri NVIDIA'nın kendi sitesinden mi indirdiniz?

Kendi uygulamasından indirdim.

Büyük ihtimalle yanlış tespit. Diğer Kaspersky kullanıcıları da aynı sorunları yaşamış. Sürücüleri yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı