Çözüldü Kaspersky'nin Bulamadığı Trojan'ı 360 Total Security Buldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yukarıya bakın orada resimleri paylaştım. Görmediniz galiba O değilde benim Wallpaper'larım vardı ne güzel bende diyorum nereye gitti bunlar.. Wallpaper'larımı neden silmiş bu

Peki o zararlıyı silmiş mi? Bir de nasıl girdi o zararlı anlayamadım.. Her tarama yaptığımda da, Wallpaperlarımı siliyor nedense...

Yine de 360 Total Security en iyi ücretsiz AntiVirüs fakat nedense benim içim rahat etmedi. Kaspersky satın alacağım. Zırt pırt AntiVirüs değiştirmek istemiyorum aslında. Kaspersky'nin 2016 sürümü çıktı, eğer ben Kaspersky IS 2015'in lisansını satın alıp Kaspersky Total Security 2016'ya girer isem kabul eder mi? Wallpaper'larımı da WallpapersCraft diye bir siteden indiriyorum bazen de Google Görseller'den.

Yıllardır 4 bilgisayarda lisanslı Kaspersky kullanan biri olarak hiç virüs sıkıntım olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…