Çözüldü Kaspersky'nin Bulamadığı Trojan'ı 360 Total Security Buldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2016 kurarsan sorun çıkmaz.
Çünkü şöyle bir şey olmuştu ; Sizinle TW ile bağlantı kurduğumuzda Norton'un 13 gün süresi kalmıştı. Bir sorun alıyorduk ve Norton'u silmiştiniz. Sonra KIS 2015 kurdum ve lisans 13 gün kaldı diyordu. KTS 2016 30 gün'e çıkar mı?

Her iki üründe de aynı günler olmaması lazım. Yanlış hatırlıyorsunuz.
KTS 2016 30 gün'e çıkar mı?
Hala denemediniz mi?

Her iki üründe de aynı günler olmaması lazım. Yanlış hatırlıyorsunuz.

Hala denemediniz mi?
Hayır gerçekten de 13 gün diyordu Şu anda iniyor KTS 2016.

@Murat5038 Hocam bakın, lisans kodu istiyor. Daha önceden KIS 2015'in deneme sürümü bittiği için galiba. Fakat Quik Scan'e falan bastığımda tarama yapabiliyor lisans istemesine rağmen?

Önceki KIS'ı tam kaldırmadan yükledi isen o şekilde yazması normal. Ayrıca trail aktifleştirdin mi?
Hocam TW'de siz Norton'u kaldırdınız. O gün 13 gün'ü kalmıştı. TW ile bağlantımızı bitirdikten sonra, ben KIS 2015 yükledim ve 13 gün kaldı diyordu. Onun da deneme sürümü bitti, 360 Total Security yükledim. Yanlış alarm verdi, Wallpaper'larımı sildi falan içim rahat etmedi benim ve sizin Kaspersky 2016 sürümleri adlı konunuzda KTS'yi indirdim. KIS 2015'in deneme sürümü bittiği için bunda da bitti olarak gözüküyor. Neyse hocam KTS 2016 piyasaya çıkana kadar Defender ile idare ederim ben. Bu arada Sistem Tarama Raparu 1 ve Sistem Tarama Raporu 2'yi buradan paylaşayayım mı? 360'ın bulamadığı bir zararlı vardır belki.

Norton ile Kaspersky'nin ne alakası var çözemedim.
Bende çözemedim. Murat abi çevrimiçi olunca, Sistem Tarama Raporu 1 ve Sistem Tarama Raporu 2'yi paylaşacağım. 360 beni delirtti yâhu. İçim rahat etmedi. Hatta dün gece rüyamda FakeAV PC'me giriyordu ve şifrelerimi çalıyordu. Ciddiyim, şaka yapmıyorum. Çok kafaya taktım galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…