Kaspersky'nin virüsleri silememesi

Daha fazla  
Hocalarım ben yerel disk D'yi temiz sanıyordum, en pis yer orasıymış. Virüsler etkisizdi herhalde. Ne bir hesabım çalındı ne de bir şey oldu ama anlamadım vallahi. İsterseniz rapora bakın, raporda silinemedi yazıyor. Silinen virüslerde hepsi silinmiş görünüyor, silinmiş midir? Ayriyeten 6 7 aydır korsan kullanmıyorum, bunlar çok eskiden kalma şeylermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Musallat.exe gördüğüm kadarıyla. Bu araç ile taratın, Musallat'ın yapımcısının yaptığı temizleme aracı.

Artı -4 Eksi
Hocam musallat.exe çoktan çoğu antivirüsün veri tabanına yerleştirilmiş bir virüs.

@Murat5038 Hocam buyurunuz, link burada.

Kendi yaratıcısının yaptığı temizleme aracının daha iyi temizleyeceğine eminim.

Dostum musallat.exe değil bunlar. Bir nevi fidye trojani bu dosyalar. Eski trojanlar olduğu için pek bir faaliyetleri de olmadı.

Dostum musallat.exe değil bunlar. Bir nevi fidye trojani bu dosyalar. Eski trojanlar olduğu için pek bir faaliyetleri de olmadı.
Verdiğim araç ile taratın bir.

Artı -1 Eksi
Hocam musallat.exe çoktan çoğu antivirüsün veri tabanına yerleştirilmiş bir virüs

@Murat5038 Hocam buyurunuz link burada.

Sonuç nerede? Bana benim verdiğim yazılımı vermişssiniz.

Sonuç nerede? Bana benim verdiğim yazılımı vermişssiniz.

Hocam pardon, yanlış RAR'ı atmışım. Hemen doğrusunu veriyorum, özür dilerim.
@Murat5038 Buyurun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…