Kaspersky'yi silmek için denetim masası mı, silme aracı mı daha iyi?

Gerekmedikçe kullanıldığında sistemdeki bazı bileşenlere zarar verme durumu olabiliyor. Veya ağ yapılandırmalarını vesaire bozabiliyor. Genel itibariyle bir şey yapmaz, ama yine de risk var diye ihtiyaç olmadıkça önermiyoruz.
"bazı bileşenler" derken hangilerini kastettiniz ve ne yapıp bozabiliyor hocam? Çok fazla soru soruyorum hocam rahatsız ettiysem çok özür dilerim. Cevap uzunsa yazmayabilirsiniz hocam.

"bazı bileşenler" derken hangilerini kastettiniz ve ne yapıp bozabiliyor hocam? Çok fazla soru soruyorum hocam rahatsız ettiysem çok özür dilerim. Cevap uzunsa yazmayabilirsiniz hocam.
Estağfurullah ne rahatsızlığı.

Bazı bileşenler dediğim işletim sistemi bileşenleri yani servisleri vesaire. Duruma göre değişiyor bu net olarak hangilerinin bozulduğunu söyleyemem fakat genel itibariyle ağ yapılandırmaları vesaire bozuluyor benim gördüğüm kadarıyla.

Estağfurullah ne rahatsızlığı.

Bazı bileşenler dediğim işletim sistemi bileşenleri yani servisleri vesaire. Duruma göre değişiyor bu net olarak hangilerinin bozulduğunu söyleyemem fakat genel itibariyle ağ yapılandırmaları vesaire bozuluyor benim gördüğüm kadarıyla.
Anladım hocam. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı