Defender'ı güncel tutmamak mümkün değil, SmartScreen ve Windows Update bağlı, güncellemeler isteğe bağlı değil arka planda otomatik gerçekleştiriliyor. Defender temel korumanın ötesine geçemez.
Güncellemeleri mecbur kapatmak zorundaydım bir güncelleme sürekli pcyi bozuyordu çözümünü çok aradım bulamadım bu sebeple tamamen kapatmıştım belki ondan dolayı olabilir.
Defender'ı güncel tutmamak mümkün değil, SmartScreen ve Windows Update bağlı, güncellemeler isteğe bağlı değil arka planda otomatik gerçekleştiriliyor. Defender temel korumanın ötesine geçemez.
Pekte dediğin gibi değil birkaç yazılım ile bütün güncellemeleri kapatırsın telemetri hizmetlerini de kapatırsan tamamen kapanmış olur ama Defender kullanma konusunda fikrim değişmez kolay kolay benim tavsiyem Defender'in sistem dosyalarını silip ESET yüklemek her ikisini de kullandım aynı CPU RAM kullanımına sahipler bu anlamdada ESET daha mantıklı çünkü daha iyi bir koruma sağladığı kesin.
Yalnız Defender 250 ile 500 MB arasında değişen bir bellek tüketimine sahip, ESET ise 60-100MB arasında dolanıyor. Performans konusunda Defender rezalet zaten, keza korumada da öyle.
Yalnız Defender 250 ile 500 MB arasında değişen bir bellek tüketimine sahip, ESET ise 60-100 MB arasında dolanıyor. Performans konusunda Defender rezalet zaten, keza korumada da öyle.
Bende neden 250 - 500 MB arasında geziniyor Görev Yöneticisi üzerinden kontrol ettim Windows defendera nazaran hiçbir şey yok bütün sistem dosyalarınıda tek tek girip Defender ile alakalı dosyaları sildim.
Bende neden 250 - 500 MB arasında geziniyor Görev Yöneticisi üzerinden kontrol ettim Windows defendera nazaran hiçbir şey yok bütün sistem dosyalarınıda tek tek girip Defender ile alakalı dosyaları sildim.