Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #1 Hangisi kullanmalıyım hangisi aktif bir şekilde daha iyi çalışır daha az performanstan kısar.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #2 Mxpyma dedi: Hangisi kullanmalıyım hangisi aktif bir şekilde daha iyi çalışır daha az performanstan kısar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarin yormayan Kaspersky ama güçlü antivirus diyorsan malware bulmadığı virus yok.
Mxpyma dedi: Hangisi kullanmalıyım hangisi aktif bir şekilde daha iyi çalışır daha az performanstan kısar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarin yormayan Kaspersky ama güçlü antivirus diyorsan malware bulmadığı virus yok.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mart 2022 #3 Kaspersky bir antivirüs yazılımıdır. Malwarebytes ise tarama. İkisi farklı şeyler. Bana sorarsan ikisi birlikte çok iyi gider.
Kaspersky bir antivirüs yazılımıdır. Malwarebytes ise tarama. İkisi farklı şeyler. Bana sorarsan ikisi birlikte çok iyi gider.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Kaspersky bir antivirüs yazılımıdır. Malwarebytes ise tarama. İkisi farklı şeyler. Bana sorarsan ikisi birlikte çok iyi gider. Genişletmek için tıkla... Ikisi PC'yi cokertir ya.
Silinen üye dedi: Kaspersky bir antivirüs yazılımıdır. Malwarebytes ise tarama. İkisi farklı şeyler. Bana sorarsan ikisi birlikte çok iyi gider. Genişletmek için tıkla... Ikisi PC'yi cokertir ya.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mart 2022 #5 Yok hocam. Bilgisayar bir tık zorlanır ama çökmez. Oyun oynamıyorsan iyi olur.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Yok hocam. Bilgisayar bir tık zorlanır ama çökmez. Oyun oynamıyorsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi bilincli PC kullanicisi icin Kaspersky iyidir.
Silinen üye dedi: Yok hocam. Bilgisayar bir tık zorlanır ama çökmez. Oyun oynamıyorsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi bilincli PC kullanicisi icin Kaspersky iyidir.
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 31 Mart 2022 #7 Hocam ikisi bir arada çok güzel gider ama FPS sıkıntısı yaşarsınız 5-10FPS kaybım oluyordu benim.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #8 Dyrothbrk dedi: Bilgisayarin yormayan Kaspersky ama güçlü antivirus diyorsan malware bulmadığı virus yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky virüs bulma konusunda nasıl?
Dyrothbrk dedi: Bilgisayarin yormayan Kaspersky ama güçlü antivirus diyorsan malware bulmadığı virus yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky virüs bulma konusunda nasıl?
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Mart 2022 #9 Oyunlarda kapatırsınız. Bende Kaspersky yüklü. Sadece ara sıra tarama yapıyorum. Kapalı duruyor öyle kenarda.
Oyunlarda kapatırsınız. Bende Kaspersky yüklü. Sadece ara sıra tarama yapıyorum. Kapalı duruyor öyle kenarda.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #10 Mxpyma dedi: Kaspersky virüs bulma konusunda nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir ama malware kadar degil malware bir tarama yapar 10dk PC'yi kullanamazsin o derece her yere bakar. Dyrothbrk dedi: İyidir ama malware kadar degil malware bir tarama yapar 10dk PC'yi kullanamazsin o derece her yere bakar. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarina dahil.
Mxpyma dedi: Kaspersky virüs bulma konusunda nasıl? Genişletmek için tıkla... İyidir ama malware kadar degil malware bir tarama yapar 10dk PC'yi kullanamazsin o derece her yere bakar. Dyrothbrk dedi: İyidir ama malware kadar degil malware bir tarama yapar 10dk PC'yi kullanamazsin o derece her yere bakar. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalarina dahil.