Son aldığı nerf ile düşük Elo'da mid Kassadin oynamak mantıklı mı?
Hocam düşük eloda asla late şampiyonu oynamayın. Midde zed talon qiyana falan oynayabiliyordanız çok güzel taşırsınız oyunları bol bol roam atarak.Son aldığı nerf ile düşük elo'da mid Kassadin oynamak mantıklı mı?
Hocam düşük eloda asla late şampiyonu oynamayın. Midde Zed Talon Qiyana falan oynayabiliyordanız çok güzel taşırsınız oyunları bol bol roam atarak.
Hocam leblanc, fizz gibi snowball şampiyonları alıp 2 kill aldıktan sonra defalarca roam atın domine edin gidipte nasus oynarsanız kasmış bot lane taşıyabilir maçı.Tam tersini düşünüyorum düşük eloda late şampiyonu oynanır sebebi istersen o şampiyonlarla 20 0 git takımında illa feed AFK oyunu bilmeyenler olacağı için yenilirsin onun yerine Veigar Nasus Kassadin gibi çarlar oynayarak oyunun sürekli süresini uzatarak maçı kazanabilirasin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.