Kastamonu gençlik kampı nasıl?

-Kendi şehrinden kampa ulaşım otomüslemi yoksa servislemi
-Bende Kastamonu için başvuru yaptım hep kamptamı durdunuz yoksa şehir içi ve müze gezileri var mıydı?
-Yemekler
-Arkadaş ortamı
-Rahatmı 4 kişi bungalov.
-Herkes aynı yaştamı yoksa 17 yaşından 22 yaşına kadar karma yaş sistemimi vardı.
Aklıma geldikçe sorarım teşekkürler.

@Delikobra
  1. Kendi şehrinden kampa ulaşım büyük otobüslerle.
  2. Hazreti Pir Şeyh Şaban-ı Veli ziyareti, Horma kanyonu ziyareti, Yolkonak Camii ziyareti, Daday at çiftliği ziyareti ve şapka müzesi ziyareti yaptık.
  3. Yemekler üst seviye, lüks. Dana eti çoğunlukta olarak ve tavuk eti yemekleri veriliyor. Tatlı çeşitleri Baklava, Soğuk baklava ve profiterol gibi.
  4. Arkadaş ortamı çok aktif, tatlı ve neşeli. Her gün sabah yürüyüşe çıkıp sonra maç yapıyorduk. Kamp sonrası bağlarınız devam ediyor, arayıp görüşüyorlar.
  5. 4 kişi bungalov çok rahat. Bir bungalov iki odalı. Her odada 4 kişi var. Benim odamda Trabzon, Kayseri, Siirt ve Aydın olarak kalıyorduk. Bazılarıysa kamptaki apartmanlarda kalıyordu.
  6. Herkes birbiriyle aynı yaşta ve herkes erkek.
Yemekler:

Başka bir sorunuz varsa sorun. @Delikobra

-Ailenin aylık maaş orta-yüksek seviyesinde olursa çıkamama ihtimali var mı?
-Bir de olduda çıktı yanıma ne almalıyım.

1. Sanmıyorum. Çıkar.
  2. Giysi, duş jeli, şampuan, powerbank, kredi kartı, telefon, diş fırçası, diş macunu, T.C. Kimlik kartı, su ve para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…