Kastamonu Üniversitesi gelir mi?

Çünkü hocam yüksek ihtimalle kazanabileceğim tek yer orası. Geriye kalan bütün tercihlerimi 2M'dan yapacağım. Kime sorduysam kastamonu kesin gelir dedi o yüzden kastamonu.

@LXYEAN1

@484334

Net bir tahmin yapmak zor. En çok istediğiniz üniversiteden en az istediğiniz üniversiteye kadar sıralayın. Hangisi gelirse artık. TYT sıralaması 2 milyon 200 bin olan aday da tercih aralığını 1 milyon 800 bin ile 2 milyon 500 bin arası tutmalıdır. Kesin yerleşirsiniz, öyle düşünüyorum.

Kastamonu kesin gelir mi yani hocam?
Benim sıralamam 2.2M Kastamonu 2.3M sıralama ile kapatmış arada 80k fark var kesin gelir o zaman.

@siberci013 gelme ihtimali yüksek de gene de kimse net konuşamaz, bu işler biraz şans işi.

Ne olacağı belli olmayacağı için tercih listenizi geniş tutmakta fayda var da ne olursa olsun, gitmek istemediğiniz bölümü sırf yazmak için yazmayın. Gitmek istediğiniz bölüm ve üniversiteleri tercih edin.

Peki hocam açıkta kalma ihtimalim var mı?

2 milyon 500 bine kadar yazın, açıkta kalacağınızı düşünmüyorum. Tercih ettiğiniz üniversitelerden birisi illaki gelecektir.

Usta, Kore ile çıktın Kastamonu'ya ne ara geldin?

Hocam babam TR'de 2 yıllık bir üniversite okumamı istiyor. Ondan sonra yollayacakmış Kore'ye. Senin adam olduğunu göreyim üniversiteden mezun olduğunu göreyim yollayacağım dedi. (arsayı falan satarım dedi adam gönderme konusunda bayağı ciddiydi.) Bende anlaşmaya uyacağım hocam.

2 milyon 500 bine kadar yazın, açıkta kalacağınızı düşünmüyorum. Tercih ettiğiniz üniversitelerden birisi illaki gelecektir.

Peki 1 milyondan 800 binden mi yazmaya başlayayım çünkü en düşüğü Kastamonu daha düşüğü yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…