Evet, anakart üzerinde vida yapacağınız yer mevcut olmuyor. Çift taraflı bant ile tutturanlar var fakat bence şöyle mail atın. Ek olarak faturayı da eklemeyi unutmayın. Bana dönmüşlerdi, göndereceklerdi. Sonradan uğraşmamak için serviste yaptırmıştım. Ayrıca ssd ve ram yükseltme yapmak garantiyi etkilemiyor, kendilerinden teyit etmiştim.
Alıcı:
bilgi@servispoint.com
Mail: Merhaba, satın almış olduğum B12VGK-087XTR laptopta ikinci m2 ssd slotuna ssd takabilmem için ücretsiz braket seti talep ediyorum.
Araştırdığım kadarıyla braket setinde gerekli olan parçalar ve ürün kodlarını da yazdım. Göndermeden önce faturada yazan bilgisayar modelim ile uyumluluğunu teyit edip gönderirseniz sevinirim.
Ayrıca SSD ve RAM Yükseltmesi yapmanın garantiyi devre dışı bırakmadığını tekrardan teyit etmenizi istiyorum.
Braket Seti:
1x M.2 SSD Montaj Braketi ( E2M-5850311-A89 )
2x M.2 SSD Montaj Braketi Vidaları ( E43-1202512-G68 )
1x M.2 SSD Sabitleme Vidası ( E43-1203007-G68 )
1x M.2 SSD Termal Ped ( E2Y-6S11111-CA7)
İletişim Bilgileri:
...
Ben de laptop içerisindeki ssd serviste çıkarttırdım, yerine Samsung 990 Pro 4 TB ve Samsung 980 Pro 2 TB taktırdım. Ayrıca 2280 boyutundaki her m2 ssd takabilirsiniz. Önerdiğim ssd'ler bütçe sorununuz yoksa alabileceğiniz en kaliteli ürünlerdendir.