KATANA 17 B13VFK alınır mı?

60.000 TL bütçem var. Şu an için MSI Katana 17 modelini almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir model bulabilir miyim? Ayrıca, bu cihazda herhangi bir kronik sorun var mı?

Kötü bir model ve kazık alınmaz. Bu modele bakabilirsiniz.

60.000 TL bütçem var. Şu an için MSI Katana 17 modelini almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir model bulabilir miyim? Ayrıca, bu cihazda herhangi bir kronik sorun var mı?

Neden onu aliyorsun ki 13620h bence hiç alınacak işlemci değil aynı bütçeye daha güzel bilgisayarlar var

Öneriniz var mı
Bende bu bütçede bilgisayar alacağım. Paramı tamamlayınca aorus 16x almayı düşünüyorum, üstte linkini atmışlar zaten. Hocam mesele içindeki donanım bir yana ondaki performansı kullanabilmek, kaliteli soğutmasi olması. Yoksa monsterlar gibi içi dolu olup daha daha az performans vermesinin anlamı yok

Aorus çok övülüyor bir süredir fakat Teknosa MediaMarkt vatan gibi yerlerde nedense hiç satılmıyor.

Başarılı çok marka var. Türkiye de olmaması veya olup popüler olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gygabite çok başarılı bir marka normal ürünleri bile kaliteli Aorus ise premium ürünleri. ASUS ve ROG gibi. Sadece Türkiye'de o kadar popüler değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı