SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 25 Ocak 2023 #1 Katana Zero oynadım ve çok hoşuma gitti. Devam edecek yazıyordu. Ne zaman çıkacak? Baktığımda 2022'ye ertelendi yazıyordu.
Katana Zero oynadım ve çok hoşuma gitti. Devam edecek yazıyordu. Ne zaman çıkacak? Baktığımda 2022'ye ertelendi yazıyordu.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 25 Ocak 2023 #2 SemihDnz dedi: Katana Zero oynadım ve çok hoşuma gitti. Devam edecek yazıyordu. Ne zaman çıkacak? Baktığımda 2022'ye ertelendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Hotline Miami oynamadıysan oyna daha çok beğenirsin.
SemihDnz dedi: Katana Zero oynadım ve çok hoşuma gitti. Devam edecek yazıyordu. Ne zaman çıkacak? Baktığımda 2022'ye ertelendi yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Hotline Miami oynamadıysan oyna daha çok beğenirsin.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 26 Ocak 2023 #3 Shadow Ryzen dedi: Hotline Miami oynamadıysan oyna daha çok beğenirsin. Genişletmek için tıkla... Bakarım saol.Katana Zero 2 ne zaman?
Shadow Ryzen dedi: Hotline Miami oynamadıysan oyna daha çok beğenirsin. Genişletmek için tıkla... Bakarım saol.Katana Zero 2 ne zaman?
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Dostum biliyorum biraz erken yazıyorum ama söyleyim, katana zero 2 yerine dlc olcak. Zaten hali hazırda katana zero varsa dlc bedava ama anlaman icin söylüyorum, dlc normal oyundan 6 kat daha geniş olcak. Ayrıca hikaye hakkında baya bilgi vercek.
Dostum biliyorum biraz erken yazıyorum ama söyleyim, katana zero 2 yerine dlc olcak. Zaten hali hazırda katana zero varsa dlc bedava ama anlaman icin söylüyorum, dlc normal oyundan 6 kat daha geniş olcak. Ayrıca hikaye hakkında baya bilgi vercek.