Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar katana Zero satın aldım ve Türkçe dil seçeneği yok. Nerden indirebilirim güvenli bir şekilde Türkçe yama?
Arkadaşlar katana Zero satın aldım ve Türkçe dil seçeneği yok. Nerden indirebilirim güvenli bir şekilde Türkçe yama?
KS KS Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ekim 2020 #21 mbboyun dedi: Türkçe yaması var bu arada. Sadece YouTube'da yayınlandı. Donanım haberden paylaşılcaktı fakat sonra başka birisi devam etti. Ben Türkçe yama ile oynadım hatta. Yapımcının Discord'u: Rewold20#9081. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim bile. Artı 0 Eksi
mbboyun dedi: Türkçe yaması var bu arada. Sadece YouTube'da yayınlandı. Donanım haberden paylaşılcaktı fakat sonra başka birisi devam etti. Ben Türkçe yama ile oynadım hatta. Yapımcının Discord'u: Rewold20#9081. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim bile.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #22 Az001 dedi: Hocam bitirdim oyunu. Ve izlediğim videodan farklı bir sonla bitirdim. Genişletmek için tıkla... Hangi son, spoiler içinde yazın. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Hocam bitirdim oyunu. Ve izlediğim videodan farklı bir sonla bitirdim. Genişletmek için tıkla... Hangi son, spoiler içinde yazın.
KS KS Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Ekim 2020 #23 Sanch dedi: Hangi son, spoiler içinde yazın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler oynamadıysanız bakmayın polisler geldi vurucaklardı beni sonra bilim adamı geldi konuştum ölmemeye çalıştım ama yine vurdular. Artı 0 Eksi
Sanch dedi: Hangi son, spoiler içinde yazın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Spoiler oynamadıysanız bakmayın polisler geldi vurucaklardı beni sonra bilim adamı geldi konuştum ölmemeye çalıştım ama yine vurdular.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 25 Ekim 2020 #24 Az001 dedi: Böyle bir site var ama arayüzü hiç hoşuma gitmedi oynanışı eğlenceliye benziyor o yüzden iade etmek te istemiyorum. Translate ile oynayacağım artık; Account Suspended Genişletmek için tıkla... Aga bu yamayı indirdin mi bilmiyorum ama bu yamayı ben kullanıyorum ve işe yarıyor çalışıyor. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Böyle bir site var ama arayüzü hiç hoşuma gitmedi oynanışı eğlenceliye benziyor o yüzden iade etmek te istemiyorum. Translate ile oynayacağım artık; Account Suspended Genişletmek için tıkla... Aga bu yamayı indirdin mi bilmiyorum ama bu yamayı ben kullanıyorum ve işe yarıyor çalışıyor.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #25 Az001 dedi: Sürprizbozan: Spoiler oynamadıysanız bakmayın polisler geldi vurucaklardı beni sonra bilim adamı geldi konuştum ölmemeye çalıştım ama yine vurdular. Genişletmek için tıkla... Aga o güzel bir son değil, yarım son o. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Sürprizbozan: Spoiler oynamadıysanız bakmayın polisler geldi vurucaklardı beni sonra bilim adamı geldi konuştum ölmemeye çalıştım ama yine vurdular. Genişletmek için tıkla... Aga o güzel bir son değil, yarım son o.
KS KS Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.667 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Ekim 2020 #26 Sanch dedi: Aga o güzel bir son değil, yarım son o. Genişletmek için tıkla... Evet bende tatmin olmadım. 3.5-4 saatte bitti zaten oyun. Bir daha oynayacağım. Ben kimseye güvenmemeyi seçmiştim bu sefer daha düzgün oynayacağım. Artı 0 Eksi
Sanch dedi: Aga o güzel bir son değil, yarım son o. Genişletmek için tıkla... Evet bende tatmin olmadım. 3.5-4 saatte bitti zaten oyun. Bir daha oynayacağım. Ben kimseye güvenmemeyi seçmiştim bu sefer daha düzgün oynayacağım.