B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Katana Zero için Türkçe yama lazım. Nereden indirebilirim? Oyunum Steam'den.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Çözüldü: Katana Zero Türkçe yama Oyunu indirdim. İyi, hoş fakat İngilizcem yetmedi hikayeye. Türkçe yama atabilecek varsa sevinirim. Bulamadım. www.technopat.net
Çözüldü: Katana Zero Türkçe yama Oyunu indirdim. İyi, hoş fakat İngilizcem yetmedi hikayeye. Türkçe yama atabilecek varsa sevinirim. Bulamadım. www.technopat.net
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #3 Vorfell dedi: Çözüldü: Katana Zero Türkçe yama Oyunu indirdim. İyi, hoş fakat İngilizcem yetmedi hikayeye. Türkçe yama atabilecek varsa sevinirim. Bulamadım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Link kırık hocam
Vorfell dedi: Çözüldü: Katana Zero Türkçe yama Oyunu indirdim. İyi, hoş fakat İngilizcem yetmedi hikayeye. Türkçe yama atabilecek varsa sevinirim. Bulamadım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Link kırık hocam
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Buzdolabi dedi: Link kırık hocam Genişletmek için tıkla... 2. sayfada olması lazım. Önce launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şuan bu yama yüklü.
Buzdolabi dedi: Link kırık hocam Genişletmek için tıkla... 2. sayfada olması lazım. Önce launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şuan bu yama yüklü.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Şubat 2023 #5 RewAdIs Launcheri v0.5 Launcher'i kuruyorsunuz.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #6 Vorfell dedi: 2. sayfada olması lazım. Önce Launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şu an bu yama yüklü. Genişletmek için tıkla... Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal.
Vorfell dedi: 2. sayfada olması lazım. Önce Launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şu an bu yama yüklü. Genişletmek için tıkla... Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 Buzdolabi dedi: Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yok. Dediğim gibi ben kullanıyorum.
Buzdolabi dedi: Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yok. Dediğim gibi ben kullanıyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Şubat 2023 #8 Buzdolabi dedi: Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... False-Pozitive hocam.
Buzdolabi dedi: Virüs falan var mı hocam? VirusTotal trojan falan buluyorda false positive büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... False-Pozitive hocam.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 Hocam çalışmazsa yardımcı olurum.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #10 Vorfell dedi: 2. sayfada olması lazım. Önce Launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şu an bu yama yüklü. Genişletmek için tıkla... Hocam katana zeroya gelip indire tıklayıp oyun exesini seçtim. Böyle mi?
Vorfell dedi: 2. sayfada olması lazım. Önce Launcher indiriyorsunuz içinden yamayı kuruyorsunuz. Bende şu an bu yama yüklü. Genişletmek için tıkla... Hocam katana zeroya gelip indire tıklayıp oyun exesini seçtim. Böyle mi?