Sürprizbozan Katana Zero'nun sonu nasıl bitti?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Ben bugün Katana Zero'yu bitirdim ve her 2 sonu da yaptım. Yaptığım ilk sonda bizim komşunun kızı kaçırılıyordu bizim adam da onu bulmak için gidiyordu. Bende oyun bu şekilde bitti. Şimdi bu oyunun devamı gelecek mi? Çünkü sonu böyle olunca adamın kafasında soru işaretleri kalıyor. Veya kızı kurtardığımızı falan gördüğümüz bir after credit benzeri bir şey var mı? Çünkü bizim adam kız için bir yerlere koşuyordu ve binadan çıkınca oyun bitiyordu. Orada aklım çok karıştı. Bir de son olarak resepsiyonda duran bir kız vardı. Ben oynarken kıza yakınlaşıyordum sonra bir daha görmedim. Kıza ne oldu? Bizim adamın kızla vakit geçirebilmesini sağlanabiliyor muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun devamı gelecek yıllardır bekliyoruz sanırım bedava DLC veya ona benzer bir şeyle gelecekti hâla bekliyoruz.

Oyunun devamı gelecek yıllardır bekliyoruz sanırım bedava DLC veya ona benzer bir şeyle gelecekti hâla bekliyoruz.
Valla mı? Dediler mi öyle birşey. Ben internette araştırdığımda devamı yok falan yazıyordu. Eğer varsa aşırı sevinirim be.

Adalın bu oyunla ilgili bir videosu vardı. İzlemeni tavsiye ederim.

Ah güzel o zaman oyun 2019 da yapıldıysa bence 2024-2025 gibi gelir.

İsterseniz DLC gelene kadar bir de Dragon modunu ya da yavaşlatmasız bitirmeyi (alışınca zamanı yavaşlatmaktan çok daha keyifli oluyor) deneyin farklı bir deneyim olur.

Adalın bu oyunla ilgili bir videosu vardı. İzlemeni tavsiye ederim.
Evet bunu yazdıktan sonra izledim ve bazı sorularım çözümlenmiştir.

İsterseniz DLC gelene kadar bir de Dragon modunu ya da yavaşlatmasız bitirmeyi (alışınca zamanı yavaşlatmaktan çok daha keyifli oluyor) deneyin farklı bir deneyim olur.

Denedim de artık beklemekten başka seçenek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…