Peki öneriniz var mı? G203 denedim vatanda elime oturmuştu aslında bunlar da yaklaşık aynı boylarda değil mi?Bence ikisi de elinize küçük gelecektir.
Eğer rahatsanız sorun yok. Katar Pro alabilirsiniz. Ben sadece küçük gelir diye düşünmüştüm, demekki yanılmışım.Peki öneriniz var mı? G203 denedim vatanda elime oturmuştu aslında bunlar da yaklaşık aynı boylarda değil mi?
hyperX pulsefire core rgb nasıldır? hangisi daha iyidir?Eğer rahatsanız sorun yok. Katar Pro alabilirsiniz. Ben sadece küçük gelir diye düşünmüştüm, demekki yanılmışım.
Katar Pro ve Harpoon RGB Pro'nun sensörleri eşit/benzer performans veriyor. Pulsefire Core'un sensörü de Harpoon RGB Pro'nunki ile aynı, benzer performans gösterirler yani.hyperX pulsefire core rgb nasıldır? hangisi daha iyidir?
HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bu modelde çift tıklama sorunu var diye duymuştum, doğru mudur?Katar Pro ve Harpoon RGB Pro'nun sensörleri eşit/benzer performans veriyor. Pulsefire Core'un sensörü de Harpoon RGB Pro'nunki ile aynı, benzer performans gösterirler yani.
O fiyat aralığında bunu önerebilirim, attığın mouselardan daha iyi bir sensöre sahip. PMW3360 sensörünü kullanıyor ve fiyatının en iyisi diyebiliriz.![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Birçok inceleme, kullanıcı yorumu okudum ve hiç öyle bir sorun yaşayan görmedim.Bu modelde çift tıklama sorunu var diye duymuştum, doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.