Katar Pro'da çift tıklama var

Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Corsair Katar Pro faremde sol tıkta double Click sorunu var. Sol tuşun her yerinde değil belli yerlerine dokunduğumda oluyor özellikle ortalara doğru. Yazılımı tekrar sildim kurdum düzelmedi. Garantiye yollasam dönmesi ne kadar sürer, değişim iade veya tamir yapıyorlar mı? Ortalama ne kadar sürüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Katar Pro faremde sol tıkta double Click sorunu var. Sol tuşun her yerinde değil belli yerlerine dokunduğumda oluyor özellikle ortalara doğru. Yazılımı tekrar sildim kurdum düzelmedi. Garantiye yollasam dönmesi ne kadar sürer, değişim iade veya tamir yapıyorlar mı? Ortalama ne kadar sürüyor?

Bende de bu sorun vardı 1 hafta sonra kendi kendine geçti sorunlu bir mouse kendisi.

Öncelikle fareyi yumuşak bir şekilde sıfırlamayı denemenizi öneririz. Bu, farenin iç belleğini temizler ve bu da genellikle yaşadığınız gibi sorunları düzelter. Lütfen aşağıdaki talimatları izleyin:

1: Farenin fişini çekin.

2: Sol ve sağ fare tıklamasını basılı tutun.

3: Sol ve sağ fareyi tutarken, fareyi takın.

4: Sol ve sağ fareyi 10 saniye basılı tutun.

5: Sol ve sağ fareyi bırakın.

Öncelikle fareyi yumuşak bir şekilde sıfırlamayı denemenizi öneririz. Bu, farenin iç belleğini temizler ve bu da genellikle yaşadığınız gibi sorunları düzelter. Lütfen aşağıdaki talimatları izleyin:

1: Farenin fişini çekin.

2: Sol ve sağ fare tıklamasını basılı tutun.

3: Sol ve sağ fareyi tutarken, fareyi takın.

4: Sol ve sağ fareyi 10 saniye basılı tutun.

5: Sol ve sağ fareyi bırakın.
Denedim bunu, kısa süreliğine çözse de tekrar başlıyor sorun.
Hocam kenardan üfleyin ve sol tıka farklı bölgelerden sert sert tıklayın.
Denedim, uzun zamandır beni uğraştırmasından dolayı oluşan sinirle kırmayacak en sert şekilde her tarafından tıkladım. Uzun uzun basılı tuttum tuşu içine bastırdım çözmedi. Daha da bozup kullanıcı hatası ile karşılaşmak istemem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı