Katar Pro'dan Viper Mini'ye geçilir mi?

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Selamlar. Geçenlerde Prime Day indirimlerinde 108 TL'ye Katar Pro XT aldım. Mouse gerçekten iyi fakat tekerleğin çıkardığı ses gerçekten çok rahatsız ediyor. Viper Mini'nin 200 TL'ye düştüğünü gördüm. Katar Pro'yu iade edip 92 TL koyup, Viper Mini almaya değer mi?

Değmez Katar Pro'nun sensörü vs Viper Mini göre daha iyidir fare tekerlek sesi yüzünden değiştirmeni önermem.

Değmez Katar Pro'nun sensörü vs Viper Mini göre daha iyidir fare tekerlek sesi yüzünden değiştirmeni önermem.
Hocam ama oyun oynamıyorken çok rahatsız ediyor.

O zaman değiştirebilirsiniz.
Hocam peki Viper Mini'nin sensörünün 1 tık düşük model olması çok fark eder mi? Yani diğer özellikleri daha iyi mi Katar Pro'dan?

Çok bir fark etmez ama tasarım açısından Viper Mini daha iyi bir mouse.
Evet. Tasarımı da bana iyi geldi Katar'a göre. Kablosu da sağlam duruyor. Katar Pro elime oturdu. Viper Mini de oturur yani değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…