Katarina ile mainlemek

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.106
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Şimdi ben Katarina mainlemek istiyorum. Genel olarak skillsetini biliyorum vs ama mesela mekanik olarak şampiyon zor geliyor. Bir de ne yaparsam yapayım koridordaki takasları asla kazanamiyorum. Sanki hasarım adamı kesmeye yetmeyecekmiş gibi olduğu için karsimdakini lanede solo killeyemiyorum. En basitinden Ahri matchupunda adam beni sürekli Q ve otomatik saldırı ile pokeladı ve takasları kazandı. Bunun gibi çok basit eşleşmeler dışında kazanamiyorum. Ancak fightlarda güzel oynuyorum yani nerede girecegimi falan biliyorum. 20K Katarinam var, bilen arkadaşlar bir el atarsa sevinirim. Bir de siz şu Kraken ve mahvolmuş olan Build'i mi kasiyorsunuz?

Katarina, dereceli oyunlarda oynanacak bir hero değil. Aşırı kırılgan bir hero başlangıçta. Eğer oyun başı düzgün ilerlemezsen oyun sonuna kadar toparlamıyorsun heroyla. Bunun yerine syndra, lissandra, ahri gibi toparlanması ve lane kuvveti yüksek karakterler almanız gerek. 650K rengar puanım var. Korkudan alamıyorum heroyu rank maçlarda. Artık kasamıyor hero. Olmuyor yani. Eskiden 20 win streak yaptığım zamanlar oluyordu rengar ile. Şimdi maç içinde efektif bir karakter olursa dua ediyorum.

Koridorda güçlü hero değil. 120K'ya yakın katarinam var. Genelde jungle pre ile girip sürekli birlikte oynuyorduk. Bu şekilde gümüş 3'ten altın 3'e 1 haftada çıktım. Uzakçılara yapabilicek bir şey yok. Attığı skillerden kaçıp manası bitince saldırman gerekiyor. Jungle'dan da yardım alabilirsin.

Katarinayı çok çok iyi oynamıyorsanız oynamayın. İşleri batırıyorsunuz genelde başka karakterlere yönelebilirsiniz. Hem hero güçlü değil zaten. İzlediğiniz çoğu kişi karakteri anasından babasından daha iyi tanıyor.

Yeni sezon da pek oynamadım katarina fakat zamanın da bronzda SUP olarak katarinayla 32kill almışlığım var :D 260K katarinam var. 3 yıldır katarina oynuyorum.

İlk olarak ahriye karşı agresif değil defansiz oynayacaksınız. Zamanı geldiğinde öğreneceksiniz agresif oynamayı fakat şu an sizin için yasuo haricinde her zaman doranın kalkanı başlayın. Level 3'te W bırakıp e Q kombosunu yapıp bıçağı aldıktan sonra W'ye dönerseniz hasar yemeden vsden karlı çıkmış olursunuz. Fightlara girerken e Q W bırakıp flash attıktan sonra W'ye e ile dönüp r basmanız daha yararlı olacaktır. Adamların stun gibi kitle kontrol yetenekleri devre dışı bırakırsınız.

Build konusunda ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu adamın yaptığı Build güzel. Ben de bunu yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı