B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar üstün düzey vahşetli, ağır kanlı ve sıkıcı olmayan bir katil filmi izlemek istiyorum. Önerirseniz sevinirim. Vahşet olması şart.
Arkadaşlar üstün düzey vahşetli, ağır kanlı ve sıkıcı olmayan bir katil filmi izlemek istiyorum. Önerirseniz sevinirim. Vahşet olması şart.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 15 Şubat 2023 #2 Sevgililer Günü Katliamı 3D Aslında çok sevdiğim Wrong Turn serisi var. Dehşet bir vahşet içeriyor ve her serisi de birbirinden güzel sıkmaz.
Sevgililer Günü Katliamı 3D Aslında çok sevdiğim Wrong Turn serisi var. Dehşet bir vahşet içeriyor ve her serisi de birbirinden güzel sıkmaz.
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 15 Şubat 2023 #3 İzlerken içimin karıştığı bir film var İnsan Kırkayak 1, ancak film bana göre 10/1 çöp gibi filmdi maa vahşet boldu.
İzlerken içimin karıştığı bir film var İnsan Kırkayak 1, ancak film bana göre 10/1 çöp gibi filmdi maa vahşet boldu.