Katılım evim ile motor almak mantıklı mı?

KeremCakırca

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Ben nasipse sıfır motor almak istiyorum, ama başvurduktan sonra ne zaman çıkar net bilgim yok duyduğum kadarıyla şansa bağlıymış İnternette ise bir sürü şikayet var, insanları oyalamaları olsun yanlış bilgilendirmeleri olsun. Alacağım Motor'un sıfırı 281 bin TL bir arkadaşım bana 300 veya 350 ile gir fiyatlar artma olasılığı var dedi. Kısaca bu tür yerlerden sıkıntı yaşayan var mı? Açıkçası elimde motorum var buradan bana cıkarsa satıp erken ödeme yaparak ödemeleri hafifletmek istiyorum. Benim hayatım motor ile rahat taksi olsun dolmuş vs taşıt bekleme derdim yok. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılım evim, Emin evim gibi yerleri önermiyorum. Bunlara girip de memnun olan hiçbir insan tanımıyorum hayatımda olan.

Bilgi için teşekkür ederim. İnternette araştırdığımda memnuniyetten çok şikayet dolu hatta memnun olan görmedim diyebilirim. O zaman bankaa gidip temsilci ile kanka olup limiti arttırmak lazım.

Bugün bir görüşme sağladım, 60 bin peşin geri taksitleri 15 binden hesapladı en az 7 ay içinde cıkar dendi. Bu arada katılım olarak benden 29 bin TL istendi. Söylediğim rakam 300 bin TL, hadi diyelim motor parası cıktı motıru alırken 12 bin TL de hayat sigortası zorunluğu varmış. Kısacası altın alıp yastık altına atmak zaöanı geldiğinde bozdurup almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…