Rehber Katılımsız Kurulum Oluşturma

Anladım hocam, ikazınız için çok teşekkür ederim.

@Akil Gündoğan abi nasılsın hiç görüşemiyoruz ben katılımsız programları bulamadım yardımcı olur musun bende otomatik kurmuyor formatdan sonra.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    390,6 KB · Görüntüleme: 100
@enginbey8108
Öncelikle iyiyim, çok teşekkürler. Ben size zamanında fazlasıyla anlattığımı hatırlıyorum. Yine de tekrar yazayım, yapman gereken bu rehbere göre katılımsız programlarını oluşturmak. Bir yerden bulmana gerek yok. Daha sonra attığınıza benzer olan fakat parametre içermeyecek şekilde start /wait komutundan yararlanarak bir BAT scripti yazıp kaydet.

NTLite ile hazırladığın kurulumun sonunda bir kez çalışacak şekilde bu BAT dosyasını ekle. Ayarlarda görürsün nasıl ekleneceğini zaten. Ekledikten sonra belleğe yazdırdıktan sonra veya projeyi kaydettiğin dizine gidip kurulum dosyalarının yanına katılımsızları at. Bu kadar basit.

Scripts ve katılımsız programları nasıl koyacağım Team atsam bu seferlik
BAT dosyasını nasıl ekleyeceğim resimde göstersen

Script ve katılımsız programları nasıl koyacağım? Team atsam bu seferlik.
Herkesten TeamViewer isteyeceğiniz zaman dilimi içerisinde araştırma yapsaydınız bu işin profesyoneli olurdunuz hocam. Geçen senenin ilkbahar aylarından sizi hatırlıyorum çünkü. Ben yeterince açıkladığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…