Katiplik için Q klavye önerisi

classy2

Decapat
Daha fazla  
Şu an laptop kullanıyorum, 2 senedir Q klavye kullanıyorum ve alıştım iyice. Laptopta 3dakikada 170 180 civarı kelime yazıyorum fakat katiplikte laptopla giremicem sonuçta, o yüzden klavvye arıyorum. Sanırım ofis tarzı klavye kullanıyolar artık. Alıp normal klavyeye alışmam gerekiyor. Ne tarz klavye almalıyım?

Dakika basi 170 kelime mi, 3 dakikada toplam 170 kelime mi? Az degil mi eger 3 dakikada toplam 180 kelimeyse? 60 wpm baya dusuk cunku.

Dakika basi 170 kelime mi, 3 dakikada toplam 170 kelime mi? Az degil mi eger 3 dakikada toplam 180 kelimeyse? 60 wpm baya dusuk cunku.
Katiplik sitelerindeki metinler, 10FastFingers sitesindekilerden farklıdır; genellikle daha karmaşık ve resmi içeriklerden oluşur.

Boyut fark ediyor mu? Ayrıca alacağınız klavyeyle mi sınava giriyorsunuz?

Eger 3 dakikada 180 kelime yaziyorsa, dakikada 60 kelime yapar. Min 90'a yetmiyor. O yuzden sordum. 3 dakikada toplam 180'mi, yoksa dakikada 180 mi diye.
Knk 3 dakikada 90 kelime baraj. Baraj üstünde çıkınca sıralama giriyor. Alıma göre atıyorum 100 kişi alınacak 3 katı kadar aday çağrılacak diyorlar ona göre mülakata çağrılıyorsun. 90 kelime yazınca illa mülakata çağrılacan diye bir şey yok yani.

İstanbul,ankara,izmir gibi yerlerde alım fazla olduğundan baraja yaklaşıyor çağrılanların kelime sayısı. Alım fazla oluyor o illerde.

%75'lik klavyeler yazım açısından zor mu? 10 parmak her klavyeyle mümkün mü?
Kişiden kişiye değişir ama kolay bence. Ciddi olarak düşünüyorsan internette sorgula sınava gireceğin ilde hangi klavye kullanılmış. Aynısı olmasa bile benzerini al dene. Kolay alışırsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…