kiTesla Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 30 14 Mayıs 2024 #1 Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı?
Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 14 Mayıs 2024 #2 kiTesla dedi: Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çok titiz biriyse mülakattan kalabilirsiniz maalesef.
kiTesla dedi: Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çok titiz biriyse mülakattan kalabilirsiniz maalesef.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.199 Çözümler 6 14 Mayıs 2024 #3 kiTesla dedi: Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun oluyor diye biliyorum zaten ulkemizde genel olarak o tarz seylerde sorun yapiyorlar hangi ise girerseniz girin is bulmak zorlasiyor.
kiTesla dedi: Katip olmak istiyorum. Boynumda yazı şeklinde küçük bir dövme var. İşe girerken sözlü mülakat sırasında sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun oluyor diye biliyorum zaten ulkemizde genel olarak o tarz seylerde sorun yapiyorlar hangi ise girerseniz girin is bulmak zorlasiyor.
kiTesla Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 30 15 Mayıs 2024 #4 nwc00 dedi: Hocam sorun oluyor diye biliyorum zaten ulkemizde genel olarak o tarz seylerde sorun yapiyorlar hangi ise girerseniz girin is bulmak zorlasiyor. Genişletmek için tıkla... yeni yaptırmıştım şansıma. kazanırsam sildiricem mecbur o zaman xd
nwc00 dedi: Hocam sorun oluyor diye biliyorum zaten ulkemizde genel olarak o tarz seylerde sorun yapiyorlar hangi ise girerseniz girin is bulmak zorlasiyor. Genişletmek için tıkla... yeni yaptırmıştım şansıma. kazanırsam sildiricem mecbur o zaman xd
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.199 Çözümler 6 15 Mayıs 2024 #5 kiTesla dedi: yeni yaptırmıştım şansıma. kazanırsam sildiricem mecbur o zaman xd Genişletmek için tıkla... Ben sirf is konularinda sorun oluyor diye yaptirmadim. Ozel sektorde de bazi sirketler sorun yapiyormus.
kiTesla dedi: yeni yaptırmıştım şansıma. kazanırsam sildiricem mecbur o zaman xd Genişletmek için tıkla... Ben sirf is konularinda sorun oluyor diye yaptirmadim. Ozel sektorde de bazi sirketler sorun yapiyormus.
kiTesla Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 30 15 Mayıs 2024 #6 nwc00 dedi: Ben sirf is konularinda sorun oluyor diye yaptirmadim. Ozel sektorde de bazi sirketler sorun yapiyormus. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam kolay gelsin
nwc00 dedi: Ben sirf is konularinda sorun oluyor diye yaptirmadim. Ozel sektorde de bazi sirketler sorun yapiyormus. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam kolay gelsin