199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 10 Kasım 2018 #1 Merak ettiğimden soruyorum, ne yapılması gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2018
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 10 Kasım 2018 #3 Kesin bilmiyorum ama gördüğüm "katkıda bulunan"lardan yola çıkarsam, öncelikle uzun yıllardır burada olmanız ve fazla sayıda mesaj yazmış olmanız gerek.
Kesin bilmiyorum ama gördüğüm "katkıda bulunan"lardan yola çıkarsam, öncelikle uzun yıllardır burada olmanız ve fazla sayıda mesaj yazmış olmanız gerek.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #4 Benim aklıma ilk olarak maddi destek geliyor. Tabii kesin bir şey bilmiyorum sadece bir tahmin .
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Kasım 2018 #5 Maddi destek ile ne alakası var? Zamanında Technopat'a özveri ile çalışmış yönetici veya üyelere verilmiş onursal ünvandır.
Maddi destek ile ne alakası var? Zamanında Technopat'a özveri ile çalışmış yönetici veya üyelere verilmiş onursal ünvandır.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Kasım 2018 #6 Faydalı üyelere veriliyor.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #7 THE_MILLER dedi: Maddi destek ile ne alakası var? Zamanında Technopat'a özveri ile çalışmış yönetici veya üyelere verilmiş onursal ünvandır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece tahmin ettim. Hem maddi destek olmak da kötü bir şey yok. Katkıda bulunan deyince aklıma ilk o geliyor. Cevabınız için teşekkürler, öğrenmiş oldum
THE_MILLER dedi: Maddi destek ile ne alakası var? Zamanında Technopat'a özveri ile çalışmış yönetici veya üyelere verilmiş onursal ünvandır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece tahmin ettim. Hem maddi destek olmak da kötü bir şey yok. Katkıda bulunan deyince aklıma ilk o geliyor. Cevabınız için teşekkürler, öğrenmiş oldum
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Kasım 2018 #8 Ben böyle bir rütbenin varligindan bile habersizdim ahahahahhaa, la bazen cok saf olabiliyorum Allahima
Ben böyle bir rütbenin varligindan bile habersizdim ahahahahhaa, la bazen cok saf olabiliyorum Allahima