Katlanabilir bisikletler dayanıksız mı?

justblack

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Herkese Selam.
Şehir için bir bisiklet almayı düşünüyorum. Olurda, metrubüs veya otobüs kullanmam gerekir diye katlanabilir bir model almak istiyorum. Lakin içimde bunların gövdesini çok açıp-katlamasam bile dayanıksız olacağı hissi var. Zaten 10-15 günde bir falan katlayacağım. Sizce dayanıksız olur mu?
4-5 bin TL bandındaki 24-26 jant bisikletlerden bahsediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Dayanıksızlar, kesinlikle önermem. Kişiden kişiye göre iki üç kişi belki dayanıklı olduğunu söyleyebilir ama genel görüşüm dayanıksız olduğu yönde. Metrobüs, otobüslerde eğer saatlerini biliyorsanız rahat binebilirsiniz.

İyi markalardan alırsan oldukça dayanıklı dostum. Toplam kat edeceğin mesafe ne kadar? Ne kadarı bisiklet, ne kadarı toplu taşıma olacak?

Herkese Selam.
Şehir için bir bisiklet almayı düşünüyorum. Olurda, metrubüs veya otobüs kullanmam gerekir diye katlanabilir bir model almak istiyorum. Lakin içimde bunların gövdesini çok açıp-katlamasam bile dayanıksız olacağı hissi var. Zaten 10-15 günde bir falan katlayacağım. Sizce dayanıksız olur mu?
4-5 bin TL bandındaki 24-26 jant bisikletlerden bahsediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Katlanabilir cihazlar katlanamaz modellerine göre daha hassastır. Ama 10-15 gün için sıkıntı olmaz gibi.

İyi markalardan alırsan oldukça dayanıklı dostum. Toplam kat edeceğin mesafe ne kadar? Ne kadarı bisiklet, ne kadarı toplu taşıma olacak?
Günlük 30-40 km. Eğer olurda, toplu taşıma kullanırsam 20 km falan o da.
Fakat benim bütçemde iyi bir marka bulacağımı da sanmam.

Günlük 30-40 km. Eğer olurda, toplu taşıma kullanırsam 20 km falan o da.
Fakat benim bütçemde iyi bir marka bulacağımı da sanmam.
Dostum öyle bir mesafe için en iyisi şehir bisikleti olur. Fakat bu şekilde aşırı terleme sorunu yaşarsın. Üstüne birde terli kalırsan hasta olma durumların ortaya çıkar. Metroya falan rahatça bisikletle binersin ama dediğim gibi bisiklet senin için iyi bir tercih değil gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı