Katlanabilir telefon almak mantıklı mı?

15894

Megapat
Merhaba halihazırda iPhone 15 kullanıcısıyım sırasıyla 7-12-15 kullandım uzun dönemdir iOS kullanıcısıyım ancak sıkıldım geçen de metroda birinde Z Fold gördüm hoşuma da gitmedi desem yalan olur bu cihazı satıp üstüne çok yüksek meblalar eklemeden katlanabilir telefona geçmek mantıklı mıdır? Uzun ömürlü kullanabilir miyim katlanabilir telefonu düşürürsem ne olur?

50bin bandında önerilecek cihaz var mıdır? Kamera benim için önemli bu cihazların kameraları nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen almam ve değmez uzun ömürlü değil zamanla katlanan yerde ekranda çizik oluşuyor ekran koruyucu bi zaman sonra hava almaya başlıyor o çok önemli değil ama diğer dediğim katla aç katla aç o kısım da belli bi çizik oluşuyor tavsiye etmem doğrusu

Kesinlikle tavsiye ederim. Kardeşimde z fold 5 modelinden var. Arada kurcalarım ciddi güzel bir cihaz. Hiç bir eksiğini görmedim. Aksine kamera ve ekran konusunda dünyanın zirvesinde bu cihazlar var diye biliyorum.

Z fold 5 ilk çıktığında benchmark testlerinde 1 numaraydı.

Bataryaların mAh seviyeleri düşük oluyor Huawei yeni telefon çıkarmıştı katlanabilir kamerası vb. süperdi ancak uzun ömürlü değiller.

Hocam bu cihazları çok zor alıyoruz ömrümde kaç defa 50bine telefon alırım bilmiyorum. O yüzden tek atımlık kurşunum var. İpad’de kullanıyorum aynı zamanda telefon tablet ikisini birleştirmek çok mantıklı da geldi.

Tabletten kitap okumayı da seviyorum. Z Fold 5 alabilirim alırsam en son Fold 6 çıkmış sanırım.

Ayrıca zamanla katlama yerinde siyah lekeler de çıkanlar olmuş cok nötrüm

Bir diğer korktuğum konu “bazen de eğlenceli” diye bir fotoğraf var biliyorsunuz… Biraz öyle alay konusu da olur muyum diye düşündürtüyor…

Honor Magic V3 bütçem olsa alırdım net.
Fiyatı beni aşar allah sahibine bağışlasın

Apple’ı bekleyeceğim sanırım bu iş için Apple yaptı mı genelde tam yapıyor. İos’un ekosistemini de seviyorum çıkmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…