Katlanan mouse pad nasıl düzeltilir?

Üzerine ağır kitapları koy yatmadan önce, hızlı bir sonuç içinde yemek kağıdının üstünden ütü basabilirsin.

Fotoğrafta yeşil koyduğum yerler böyle. Nasıl düzeltirim bunları? Bir yolu var mıdır yoksa mouse padi değişime mi göndereyim?

Hocam yatarken ders kitaplarını üstüne koy bir gece kalsın düzelir muhtemelen. Ya da oraları ters yönde katlayan düzelir.

Hocam yatarken ders kitaplarını üstüne koy bir gece kalsın düzelir muhtemelen. Ya da oraları ters yönde katlayan düzelir.

Ters katlamayı denedim de pek bir işe yaramadı arkadaşta sipariş etti onun ki düzgün geldi onun daha fazla bekledi kıvrık bir şekilde kargoda acaba defolu ihtimali var mı?

Ters katlamayı denedim de pek bir işe yaramadı arkadaşta sipariş etti onun ki düzgün geldi onun daha fazla bekledi kıvrık bir şekilde kargoda acaba defolu ihtimali var mı?
Hocam bos bosuna ugrasmayin. Ütu ile duzeliyor. Utu ile hizli sekilde ustunden gec. Eger yakma gibi bir dusunceniz olursa utunun altina kagit koyupta yapabilirsin.

Dikişler misina mı?

Sanırım değil ama yöntem adı olarak mikro knit stitching yöntemi yazmışlar.

Sonuç olarak adamlara yazdım benim şansıma kusurlu ürün gelmiş normalde bunları değiştirmişler şansıma işte değişim için geri göndereceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…