Kaval kemiğinde çatlak

Serioz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
Ayak burkulması sonucunda ayak bileğinden çapraza doğru 5Cm'lik bir çatlak oluştu doktor 14 gün sonra tekrar gel dedi sizce 14 gün sonra alçı alınır mı? Biliyorsunuz ki okullar açılıyor okulun ilk haftası ayağım alçıda olsun istemiyorum.

İyi Sosyaller.

Derinlik değil hocam uzunluk ayrıca çatlağın daha hızlı kaynadığını söylemişti doktor.
Uzunluk olduğunu biliyorum. 2 sene önce annemin de ayağı çatlamıştı, uzunluğu aklımda değil ama o da 1 aya yakın alçıyla gezmişti. Yürümekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız yürümek için tasarlanan daha sert ateller var ben onlardan kullanmıştım. Yoksa koltuk değneğiyle halledersiniz. Tabii doktor hiç basmayın dediyse.

Hocam bir tanıdığımızda aynı şekilde ayağını çatlatmış 10 günde alçısı alınmış inşallah bende de 12 gün sonra alçı alınır yaşımda çok fazla yok 15 yaşındayım inşallah alınır gittiğim zaman doktordan alçıyı almasınıda rica edeceğim özel bandaj gibi şeyler kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…