SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Ekim 2021 #1 Kavanozda aylardır bekleyen mısır bozulur mu? Mısırı kavanozda unuttuğumu fark ettim. İçini inceledim, bazılarının ucunda siyahlık var ama genel olarak normal gözüküyor. Küf bulunmuyor.
Kavanozda aylardır bekleyen mısır bozulur mu? Mısırı kavanozda unuttuğumu fark ettim. İçini inceledim, bazılarının ucunda siyahlık var ama genel olarak normal gözüküyor. Küf bulunmuyor.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #2 Bende de aynı durumda yarım kavanoz mısır vardı. Patlatmayı denedim ama patlamadı. Muhtemelen sizinkiler de patlamaz. Artı 0 Eksi
Bende de aynı durumda yarım kavanoz mısır vardı. Patlatmayı denedim ama patlamadı. Muhtemelen sizinkiler de patlamaz.
Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #3 1 tane mısır al ağzına at eğer suyu çıkıyorsa bozulmamıştır çıkmıyorsa bozulmuştur. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Kasım 2021 #4 Rob Halford dedi: Bende de aynı durumda yarım kavanoz mısır vardı. Patlatmayı denedim ama patlamadı. Muhtemelen sizinkiler de patlamaz. Genişletmek için tıkla... Benimki patladı, aylar geçmesine rağmen sağlam. Artı 0 Eksi
Rob Halford dedi: Bende de aynı durumda yarım kavanoz mısır vardı. Patlatmayı denedim ama patlamadı. Muhtemelen sizinkiler de patlamaz. Genişletmek için tıkla... Benimki patladı, aylar geçmesine rağmen sağlam.