İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum.
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Kavga etme? insanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? şiddet çözüm değil???
Kavga etme? insanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? şiddet çözüm değil???
B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Eakkuzu dedi: Kavga etme? insanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? şiddet çözüm değil??? Genişletmek için tıkla... Ama bazı durumlarda insanın kendini koruması gerek. Herkes bu kafa yapısında değil. İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi güçsüz olman mı yoksa psikolojik mi?
Eakkuzu dedi: Kavga etme? insanlarla güzel şekilde geçinmeye bak daha hayatına yeni başlıyorsun kendini başkalarıyla niye kıyaslıyorsun? şiddet çözüm değil??? Genişletmek için tıkla... Ama bazı durumlarda insanın kendini koruması gerek. Herkes bu kafa yapısında değil. İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi güçsüz olman mı yoksa psikolojik mi?
C cryptoNN Kilopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 120 7 Haziran 2024 #4 Git bir merdiven altı boks salonuna yazıl kodum mu oturtursun dövüşmeyi öğrenmen lazım.
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 Black X6 dedi: Ama bazı durumlarda insanın kendini koruması gerek. Herkes bu kafa yapısında değil. Genişletmek için tıkla... Kendini koruyacağın zamana çok var..
Black X6 dedi: Ama bazı durumlarda insanın kendini koruması gerek. Herkes bu kafa yapısında değil. Genişletmek için tıkla... Kendini koruyacağın zamana çok var..
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten açtığınız konuya bak. Yuh yani.
İsims dedi: Yaşım 13 boyum 180 benden boyum yaşıtlarıma göre uzun ama iş kavgaya gelince vuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten açtığınız konuya bak. Yuh yani.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #7 Bu iyi bir şey zaten???
VykeTheGolden Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #8 Savun, saldır ya da kaç. Tehlike durumundaysan üçünden birini yaparsın.
İ İsims Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #9 Dostum kavga etmek gibi bir isteğim yok.Kendimi savunamıyorum
VykeTheGolden Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 7 Haziran 2024 #10 İsims dedi: Dostum kavga etmek gibi bir isteğim yok. Kendimi savunamıyorum. Genişletmek için tıkla... Spor yap. Kendini savunmayı öğren.
İsims dedi: Dostum kavga etmek gibi bir isteğim yok. Kendimi savunamıyorum. Genişletmek için tıkla... Spor yap. Kendini savunmayı öğren.