Bugün organizeye arkadaşlarımla gittim ve iş aradık. Çoğu tekstil yerini gezdikten sonra (iş bulamadık hepsi makinecı arıyor) yorgun yorgun eve dönerken 3 kişi geldi ve aralarından biri iş arıyorsanız yardımcı olalım falan dedi. Şu an iş alımı yok bayramdan sonra belki olur form doldurursunuz falan dedi. 2 kişi 18 yaşında olduğumuz için ben dedimki diğeri bayramdan sonra gelemez. Niye gelemezsin deyince kardeşinin ameliyatı var dedim. Oda cinsel organını mı ameliyat edeceksin dedi? (bu şekilde değil tabii bildiğiniz şekilde). Arkadaşım sana ne deyince bize diklenmeye başladılar tamam gidin falan dediler. Bizde düzgün konuşsun falan deyince yine küfredip gidin dedi. Sonra arkadaşım saldırdı ve kavga başladı 3 kişi 3 kişi kavga ettik. Onların tekstildeki 15 20 arkaşları koşa koşa gelince bizde kaçtık. Şikayetçi olurlarsa kim haklı olur sonuçta bizi kışkırttılar. Kamera kaydında ses kaydı olmayacak ama bize diklenmeleri, mimikleri falan çok belli. Hadi diyelim ki biz haksız çıktık. Sicile işler mi işlerse üniversitede sıkıntı falan çıkarır mı? Özel diş hekimi ya da eczacı olmayı istiyordum. (sigortalı çalışıyorlar büyük ihtimal)