7 762954 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #1 Bugün okuldan bir çocukla kavga ettim. Çocuk serserinin teki onu ve arkadaşını okuldan attırmak veya sınıfını değiştirtmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Bugün okuldan bir çocukla kavga ettim. Çocuk serserinin teki onu ve arkadaşını okuldan attırmak veya sınıfını değiştirtmek istiyorum. Ne yapabilirim?
G Gözlerinde Kayboldum Femtopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Müdür veya müdür yardımcısına danışabilirsin, rehberlik öğretmenine de durumunu anlatırsan iyi olur. Sana vurmaya çalışırsa sen de ona vur.
Müdür veya müdür yardımcısına danışabilirsin, rehberlik öğretmenine de durumunu anlatırsan iyi olur. Sana vurmaya çalışırsa sen de ona vur.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 906 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #3 Müdürle konuş okulda sevdiğin birisi varsa müdür yardımcısı gibi falan direk durumu anlat.
4 480561 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 197 8 Kasım 2024 #4 Müdür veya müdür yardımcısı gibi kişilere danışabilirsin fakat bu olayı anlatırken şikayet edenin sen olduğunu gizli tutmalarını iste. Aksi takdirde okuldan atılmadıkları bir senaryoda sana daha çok bulaşma ihtimalleri var.
Müdür veya müdür yardımcısı gibi kişilere danışabilirsin fakat bu olayı anlatırken şikayet edenin sen olduğunu gizli tutmalarını iste. Aksi takdirde okuldan atılmadıkları bir senaryoda sana daha çok bulaşma ihtimalleri var.