Kavgacı insanlarla nasıl baş edilir?

FRAFGILE

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir kişi benim ismimle dalga geçmişti bende biraz küfür ettim tabii. O da sonra bana saldırmaya kalktı arkadaşım engellemeye çalıştı fakat olmadı. Beni resmen yere yapıştırdı ve öldüresiye dövdü. Bu okulun kapısının önünde yaşandı. Kavgacı bir insan değilim ama karşımdaki resmen benim sabrımı zorladı. Duygularım hassastır küçükken birinin bana ufak bir tokat atmasıyla ağladığımı hatırlıyorum. Ayrıca çoklu kişilik bozukluğum var kısacası böyle durumlarla karşılaşmak istemiyorum.
Peki bu durumda ne yapmam gerek? Olayda kim suçlu?

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu Rus çok iyi öğretiyor. Şaka bir yana şu an kısmen siz haklısınız ama o kavgacı tipleri bildiğiniz halde ses ettiyseniz dövülmek istediğiniz anlamına gelir. Bu kadar hassassanız gülün geçin veya ses etmeyin. Eğer gelip her zaman rahatsız ediyorsa dövüş sanatlarına bir bakın derim.

Kavga arayan kişinin yüksek özgüveni var demek ise
Dayak yendiğinde de öz güven kaybı yaşanıyor ise

Çözüm basit.

Mesela kendimden örnek vereyim. Ağır spor yaptığım zamanlar kendimi inanılmaz güçlü ve yıkılmaz sanıyordum. Sürekli biri bana sataşsın da indireyim diye salına salına geziyordum etrafta. Bir gün parkta otururken 3 tane tinerci gelip para ve sigara istedi. Vermeyince eşyalarıma vurmaya başladılar. 3 kişiye tek daldım, beni o kadar temiz dövdüler ki yüzümde acı yerine uyuşukluk hissetmiştim.

O çocuğu adam toplayıp sağlam bir dövmediğiniz sürece ensenize tokadı basmaya devam edecektir. Bahsettiğim şey illa dayak değil, bir şekilde gözünü korkutmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı