Kavgada bıçak olur mu?

Git kavganı et. Dövemezsende adam gibi dayağını ye. Çocuk bıçak çekemez. Rahat ol. Ben zamanında halı sahada kendimden biraz büyük birisini dövmüştüm. Tabii takım arkadaşları beni araya alıp 15 dakika rahat tekmelemiştir.

Erkek adam kaçmaz, geri vites yapmaz algısı çok var, benim de dahil olduğum Z kuşağında.

Akıllı olur erkek adam. Dayak yerseniz, kızın göründe geri vites yaptığınızda düşmeyeceğiniz kadar düşersiniz ayrıca.

Dayak yemesi ona ne katar? Ek olarak adam gibi dayak yemek nedir? Aptalca hareketler sonucu dayak yemek ne zamandan beridir adamlık?

Dayak yemesi ona ne katar? Ek olarak adam gibi dayak yemek nedir? Aptalca hareketler sonucu dayak yemek ne zamandan beridir adamlık?
Dayak yemez muhtemelen kardeşim. Çocuğun karşısına çıkacak çocuk 14-15 yaşlarındaymış. Muhtemelen döver. Bir anda çoğalırlarsa yapacak bir şey yok. Bir akıllı sensin kardeşim, sen gördün, sen geçirdin. Helal olsun valla.
Burada ne yazsanda çizsende çocuk oraya gitmeye niyetlenmiş. Sende burada millete laf yap.

Kendisi de 16 yaşında. Arada fiziki olarak pek fark olmayacaktır.

Ayrıca dövse bile, sizce o çocuk duracak mı? Bu sefer darp adı altında başı derde girecek.

İsterse 16 değil, 25 yaşında olsun gene aptallıktan öte değil.

Yanında kız var rezil olmak var işin sonunda kendine güvenmiyorsa bir bahane bulup işten yırtması gerek ona göre konusalım ama tabii kendine güveniyorsa gitsin halletsin önerir miyim önermem.

Yazılan mesajları okuyorum, gerçekten üzücü. Konu sahibine kavga etmesini öneren arkadaşlar, orada reşit olmayan birinin başına kötü bir şey gelirse ne olacak? Varsayalım ki, konu sahibi arkadaş kavga et diyenleri dinleyerek gitti ve sinirlendiği çocuğa bir yumruk attı. Çocukta düştü kafasını sert bir yere vurdu, vurduktan sonra hayatını kaybederse ne olacak açıklasanıza? Polislerin "aferin aslanım cezasını kesmişsin" tarzı bir cümle kurmasını mı bekliyorsunuz? Yaşı büyük olanlar vs. kavga olaylarını görmüş, tanık olmuş kişiler olabilir, saygı duyarım. Onların zamanında şiddete çok dikkat edilmiyormuş demek ki. Ama şu an onların zamanında değiliz, hak var, hukuk var. İnsanlar eskiye göre daha bilinçli artık. Bu dönemde insanlar yumruğuna değil, aklına ve adalete güvenmeli. Adalete güvenmedikleri için kavga etmesini önerenlere ise şunu sormak istiyorum, sen, ben adalet yok deyip hakkımızı yasa dışı yollardan ararsak, adaleti kim düzeltecek? "adalet yok" deyip kenara çekilenler, hiç kusura bakmayın ama biz adaleti kullanmayı reddettikçe adaleti kimse kullanmayacak.

Konu sahibi arkadaşa ise tekrardan söylemek istiyorum, size sataşan kişinin tüm değerlerinize küfür ettiğini, geceleri kız arkadaşınızı arayıp taciz ettiğini kendiniz söylüyorsunuz. Ailenizle beraber gidip kanıtlarla birlikte şikayet edin. Burada kavgaya git yazanları okuyup anlık bir gazla da kavgaya gitmeyin. Siz yasal yolları tercih etmeyip, sataşan çocuğu döverseniz emin olun o çocuk darp raporu alıp yasal yolları tercih edecek.

Kız var yoksa gitmem oturur LoL oynarım ya kız işi bozuyor.
Bıçaklanma ihtimalin varsa gitme, öyle bir risk almaya değmez. Çocuk bu sayede hem sevgilini rahatsız etmiş olur, hem de sana zarar vermiş olur. İnstagram'dan engellediğin zaman sevgiline ulaşamazlar bir daha, rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…