elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 28 Haziran 2024 #11 Sürprizbozan Gelirsem burnunu pense ile sıkarım Sürprizbozan İndiklenmiş dipol Sürprizbozan Kafana delik açayım beynine oksijen gitsin Sürprizbozan Ateş olsan kıymık kadar can yakarsın
Sürprizbozan Gelirsem burnunu pense ile sıkarım Sürprizbozan İndiklenmiş dipol Sürprizbozan Kafana delik açayım beynine oksijen gitsin Sürprizbozan Ateş olsan kıymık kadar can yakarsın
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 Laf sokarım derinden, aklın oynar yerinden. (!) Aman sakın gaza gelip kavgada söylemeyin, dalga geçerler.
Laf sokarım derinden, aklın oynar yerinden. (!) Aman sakın gaza gelip kavgada söylemeyin, dalga geçerler.
MR.Kıvılcım Picopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #13 Soze ne gerek var kardesim yumruklar konussun
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 19 Temmuz 2024 #15 atogrimers dedi: Arkadaşlar bana kavgada söylenecek havalı sözler yazar mısınız? Ben başlıyorum; klavyede ki boşluk tuşu gibisin, çok yer kaplıyorsun ama boşsun işte Sizin başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Niye realde klavye delikanlılığı mı yapacaksın dövüşmek yerine?
atogrimers dedi: Arkadaşlar bana kavgada söylenecek havalı sözler yazar mısınız? Ben başlıyorum; klavyede ki boşluk tuşu gibisin, çok yer kaplıyorsun ama boşsun işte Sizin başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Niye realde klavye delikanlılığı mı yapacaksın dövüşmek yerine?
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #16 Sentron dedi: Niye realde klavye delikanlılığı mı yapacaksın dövüşmek yerine? Genişletmek için tıkla... Konu mizah ve eğlence ya hani? Tanımadığı etmediği insanlara da klavye delikanlısı demek moda olmuş ha. Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
Sentron dedi: Niye realde klavye delikanlılığı mı yapacaksın dövüşmek yerine? Genişletmek için tıkla... Konu mizah ve eğlence ya hani? Tanımadığı etmediği insanlara da klavye delikanlısı demek moda olmuş ha.