Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 24 Ocak 2023 #1 Kavga‘da birini sırtüstü yere fırlatınca neden felç geçirir gibi titriyor. Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
supersu1999 Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer Bursa Osmangazi yunuseli Daha fazla Sistem Özellikleri 8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Zeu5 dedi: Kavga‘da birini sırtüstü yere fırlatınca neden felç geçirir gibi titriyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da aynı sorun oluyor bende bilmiyorum.
Zeu5 dedi: Kavga‘da birini sırtüstü yere fırlatınca neden felç geçirir gibi titriyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da aynı sorun oluyor bende bilmiyorum.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 24 Ocak 2023 #3 Zeu5 dedi: Kavga‘da birini sırtüstü yere fırlatınca neden felç geçirir gibi titriyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeterince adrenalin salgılanmamasından dolayıdır.
Zeu5 dedi: Kavga‘da birini sırtüstü yere fırlatınca neden felç geçirir gibi titriyor. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeterince adrenalin salgılanmamasından dolayıdır.
Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 24 Ocak 2023 #4 Nos NiTrOgEn dedi: Acıyı hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım hocam merak ettim sadece.
Nos NiTrOgEn dedi: Acıyı hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben yaşamadım hocam merak ettim sadece.