Kavgalı 2 sınıf

Umut90s

Centipat
Yer
Eskişehir
Bugün öğle arası 12.30 gibi 8. sınıflar geldi. Bizim binamıza girmeleri yasak ama girmişler. Her neyse. Sonra b şubesi bize saldırmaya başladı. Kapıyı bozdular, kapanmıyor. Sonra bir kağıt fırlattılar. İçinde küfür yazıyordu. Onu aldım müdür yardımcısına gittim. Kağıda baktı, bir daha yaparlarsa tekrar gel dedi. Evet, tekrar yaptılar. Bu kağıtta ise hakaretler vardı. Delil olarak sakladık. Onların sınıf öğretmeni bizim sınıfa derse girdiği için yaptıklarını söyledik. O sınıfa giren öğretmenleri tek tek bilgilendirdik. Fakat bir şey yapılmadı. Başka ne yapabiliriz?

Bence direkt olarak müdüre gitmelisin. Eğer o da sorununu çözemezse Milli Eğitim Bakanlığına kadar gidilebilir.

Çıkışta görüşürüz deseydiniz işin şakası bir yana topluca idareye gidip durumdan şikayetçi olduğunuzu gerekenin yapılmaması halinde ilgili mercilerce başvuracağınızı söyleyin.

Sizde aynısını yapın kavga edin gerekiyorsa. 8. Sınıfta böyle artistlik yapanları bi güzel sınıfca dövmüştük. Ama siz yine de korkuyorsanız müdüre gidin tabii kardeşim, ilk yazdıklarım delikanlı çözüm. Tipleri siz biliyorsunuz karar verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…