FramedBenz
Centipat
Daha fazla  

9. sınıf öğrencisiyim. Ders çalışma olayı için biraz erken sınıfı geçmem yeterli diye düşünüyorum. Bu yüzden boş zamanlarımda kitap okuyorum. Babamın kitap kolisini incelerken 2007'de yasaklanan Hitler'in Kavgam kitabına rastladım ve ilgimi çekti. Biraz okudum, yaklaşık bir 50 sayfa filan fakat bunu okulda da devam ettirmek istiyorum çünkü çok boş zamanım oluyor. Bu kitabı okumam D bir sakınca var mı? Yasak mı? Hoca el koyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör: 

. Ben birçok kez nazi tarihini anlatan kitap okumuştum hocaların görmesine rağmen. Sanmıyorum çok karışacaklarını. Ama böyle tilt sayılabilecek bir öğretmen veya müdür yardımcısı vb. varken riske atmamak adına onun gözünde okumayın derim. Geri kalan zamanlarda tenefüslerde vb. okursunuz ya.
. Ben birçok kez nazi tarihini anlatan kitap okumuştum hocaların görmesine rağmen. Sanmıyorum çok karışacaklarını. Ama böyle tilt sayılabilecek bir öğretmen veya müdür yardımcısı vb. varken riske atmamak adına onun gözünde okumayın derim. Geri kalan zamanlarda tenefüslerde vb. okursunuz ya.