Hangi partili oldugunu bilmiyorum. Aslinda aramizdaki kavgada hem benim hem de onun sucu var, o bana bulastigi zamanlarda ona kufur etmistim ve o gunden beri bana zobralik yapip dovmeye calisiyor.
Bu sabahtan sonra biraz daha dusundum de, onu yere ittirerek dusurursem pek bir sansi kalmiyor. Tek sorun onu yere dusurmede. Bana vurmaya calisirken ona ayni sekilde karsilik verip en bos bir anda alt taraftan cenesine dogru yumruk atip ayagimla göğsünden hizlica ittirirsem ya o duser ya da ben duserim. O sirada o darbenin sokuyla yerden hizlica kalkacagini sanmiyorum, ellerim bos durumda oldugundan yere tutunup daha da zaman kazanirim. Fizik hesabiyla boyu kisa birinin kendisinden uzun birini yere yatirmasi cok zor. Planlanmis ve zamani tutturulmus hareketlerle yere yatirilabilir.
Yere yatirdiktan sonra baldirlarina, bacaklarina, kollarina ayagimla sert vurunca o agridan hareket edemez. En az bir kere yasamissinizdir, vucudunuzun belirli bolgelerine vurunca normalden cok daha agrir ve kisa sureli hareket ettiremezsiniz. O bolgelerin yerini iyi bilince ve dovus derslerine calisinca rakip kolayca avlanir.